Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Працівники Пулинської селищної ради прибирали сміття вздовж доріг

Дата: 06.05.2022 20:06
Кількість переглядів: 156

Власне, скільки б ми не говорили про високі істини, пов'язані зі збором та сортуванням сміття, його утилізацію та централізований збір, обабіч доріг нашої громади постійно «мандрує сміттєвий вагон».

На жаль, багато із нас так і не зрозуміли, наскільки важливо берегти навколишнє середовище і, наскільки кожен поліетиленовий пакет і пластикова пляшка приносять шкоди нашому, і без того, «понівечому» довкіллю.

Сьогодні  працівники Пулинської селищної ради вкотре вийшли на прибирання сміття вздовж доріг нашої громади. 

Натрапляли на усіляке: пляшки, кришки, ємності для різних рідин,  поліетилен, обгортки від цукерок і так далі. Усе це кольорове і не дуже «багаття», певне, мало б слугувати окрасою чи захистом наших розквітлих і позеленілих узбіч?! А, можливо, рука, що викидала цей непотріб з проїжджаючих машин, вірила, що під весняним покровом, воно знайде вічний спокій? Достеменно не відомо! Єдине, що точно знаємо: саме воно там не лишалося, людина допомогла!

Тож, дорогі мешканці та гості громади, вкотре закликаємо кожного з Вас замислитися, у якому світі ми хочемо жити, як хочемо проводити вільний час і чим хочемо насолоджуватися? Не варто «прикрашати» наші неймовірні краєвиди поліетиленом і пластиком!

Погодьтеся, що приходячи на берег озера, у ліс чи поле, на галявину, хочеться вслухатися у пташиний спів, насолоджуватися спокоєм і чарівністю природи. Тому, просимо лишати зони відпочинку такими ж прекрасними, якими вони були до вашого приходу і якщо перед вами там побували не зовсім «культурні» відпочивальники, зробіть свій внесок у здоров'я нашої планети – приберіть самі, не чекайте, поки хтось більш свідомий зробить це за Вас.

Проявляймо свою єдність і європейськість в усьому, а не лише у гарних словах! Разом до перемоги!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь