Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

В Україні запрацювала глобальна ініціатива Президента України United24

Дата: 06.05.2022 11:46
Кількість переглядів: 158

Війна в Україні — це прицільне знищення всього, до чого можуть дотягнутися «руки» загарбників. Окупанти руйнують українську медичну інфраструктуру, цілеспрямовано обстрілюють лікарні, вивозять медичне обладнання та ліки. Реальність сьогодення така, що значна частина українців змушені жити в умовах гуманітарної кризи.

Як повідомляє Офіс Президента України Володимира Зеленського, глобальна ініціатива United24 покликана поєднати людей в усьому світі в їхньому бажанні допомогти Україні, збільшити пожертви на користь України, забезпечити ефективність та прозорість їх розподілу.

За словами Президента, проект United24 дає змогу кожному долучитися до підтримки України й надати реальну допомогу українським громадянам, які постраждали від цієї несправедливої війни.

«Кожен може зробити пожертву в один клік із будь-якої країни. Це можуть бути як окремі свідомі громадяни, підприємці, так і великі технологічні корпорації. Ми щодня б’ємося з ворогом, виборюючи цінності свободи та демократії, і United24 стане саме тим цифровим сервісом, який об'єднає весь цивілізований світ задля підтримки України», – сказав Володимир Зеленський.

United24 має на меті об’єднати весь світ для підтримки України – від урядів держав до міжнародних фондів, від промислових гігантів до модних брендів, від зірок кіно та музики до громадських і політичних діячів, а також громадян різних країн світу. Завдання фандрейзингової платформи United24 – стати головним вікном для збору благодійних пожертв на підтримку нашої держави.

Кошти спрямовуватимуться за трьома напрямами:

1. Оборона та розмінування - закупівля зброї, шоломів, бронежилетів, амуніції, рятувальної техніки, а також розмінування об'єктів.

2. Гуманітарна та медична допомога - забезпечення України необхідними ліками, медичним обладнанням та транспортом, а також відновлення роботи пошкоджених внаслідок бойових дій закладів охорони здоров'я.

3. Відбудова України - відновлення об'єктів критичної інфраструктури, а саме: доріг, мостів, шкіл та лікарень; відновлення електропостачання, зв'язку, водопостачання.

Усі зібрані кошти спрямовуються на рахунки НБУ, закріплені за профільними міністерствами: 

• Міністерство оборони України;

• Міністерство охорони здоров'я України;

• Міністерство інфраструктури України.

Як зробити пожертву?

1. Перейти на сайт платформи: https://u24.gov.ua.

2. Обрати спосіб переказу коштів.

3. Обрати, на що має піти пожертва серед трьох варіантів («Оборона та розмінування», «Гуманітарна та медична допомога» чи «Відбудова України»).

Долучайтеся до U24! Зробіть свій внесок для підтримки України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь