Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська селищна рада спільно з суб’єктами господарювання громади надала допомогу лісоматеріалами

Дата: 09.05.2022 16:10
Кількість переглядів: 478

Наше життя докорінно змінилося, коли росія розпочала широкомасштабну війну проти України. Ранок 24 лютого змінив життя українців назавжди. Ми почали складну боротьбу проти зла, ненависті і рашизму за демократію, свободу і право на життя. Ми зрозуміли, що ця боротьба стосується кожного з нас, тому почали докладати максимум зусиль для спільної перемоги. 

Пулинська громада від початку рашистської навали активно допомагає внутрішньо переміщеним особам, людям з інвалідністю, сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та сім'ям, члени родин яких боронять нашу країну на фронті тощо. 

Нині, спільно з суб’єктами господарювання громади, Пулинська селищна рада, на прохання 26 Прикордонного загону Державної прикордонної служби України, надала благодійну допомогу у вигляді лісоматеріалів для проведення заходів з інженерного облаштування. 

Спільними зусиллями вдалося завантажити 2 фури лісоматеріалів та дошок обрізних. До цієї вкрай потрібної справи долучилися: ДП «Пулинський лісгосп АПК», котрий виділив 35 м³ лісоматеріалів. Дошки обрізні надали: директор СТОВ «Заповіт» Віталій Власенко (9 м³) та ФГ «Яснополянське 2013» в особі Василя Савчука (3 м³). Долучилися до цієї справи і приватні підприємці нашої громади: Сергій Кузьменко (3 м³), Микола Синкевич (3 м³), Юрій Карпович (3 м³), Олександр Гаврилюк (3 м³) та Леонід Свінціцький (2 м³).

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність кожному причетному за допомогу у цей нелегкий час, за єдність поглядів і переконань, за ініціативність і дієву співпрацю. 

Окрему подяку селищна рада висловлює Віталію Власенку – за сприяння завантаженню та відправленню вантажу та Миколі Іщенку – за надання трансорту для доставки вантажу у пункт призначення.

Разом з тим, хочеться звернутися до кожного, хто утримався від допомоги, з проханням не стояти осторонь, адже лише разом ми щоденно наближуємо нашу перемогу! Слава Україні!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь