Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У старостатах Пулинської громади вшанували подвиг українців у Другій світовій війні (фотозвіт)

Дата: 09.05.2022 15:16
Кількість переглядів: 519

Цьогоріч травневі пам’ятні дні, День пам’яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, ми змушені відзначати в умовах активної фази війни, яку росія розв’язала проти нашої держави 24 лютого 2022 року. Щороку, протягом 77 років від Дня перемоги,  усі народи, котрих кривавою рукою схопила війна, твердили «Ніколи знову!».

Вшановуючи пам'ять загиблих та закатованих учасників Другої світової війни, понівечених душ цивільних та військових, ми пам’ятали: перемога – це не тріумф переможців над переможеними, це нагадування про страшну катастрофу і застереження, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами та агресією. Найважливішим підсумком війни для мільйонів людей в усьому світі стало вміння цінувати мир, категорично і безкомпромісно захищати його усіма засобами. Та, на жаль, не всі затямили цей урок…

З метою увіковічнення подвигу  усіх, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни, у старостатах Пулинської громади відбулися пам’ятні заходи. Мешканці та гості громади, дорослі та діти, хвилиною мовчання вшанували пам’ять людей, чиє життя було обірване насиллям світового масштабу, найбільш кривавою і жорстокою сторінкою в історії людства – Другою світовою війною.

До пам’ятників і пам’ятних знаків сьогодні несли квіти та у молитві згадували ті криваві часи, низько вклоняючись кожному, чиє ім'я викарбуване на гранітних скрижалях Перемоги, і тим, хто так і лишився Невідомим Солдатом. Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до неньки-України.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису  Фото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь