Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому Пулинської селищної ради

Дата: 05.05.2022 19:31
Кількість переглядів: 971

05 травня 2022 року відбулося двадцять шосте  засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради. У ході засідання було розглянуто 1питань порядку денного, за якими прийняті відповідні проєкти рішень.

З метою надання допомоги внутрішньо переміщеним особам було затверджено Програму соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, які прибули на територію Пулинської селищної ради та задоволення потреб і підтримки цивільного населення в умовах воєнного стану на 2022 рік.

Програма покликана забезпечувати першочергові потреби внутрішньо переміщених осіб та жителів громади відповідно до  організаційних та фінансово-матеріальних заходів на території громади, зокрема:

  • забезпечення внутрішньо переміщених осіб умовами тимчасового проживання в установах, підприємствах, організаціях громади, харчуванням (за необхідності);
  • облаштування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб;
  • здійснення оплати транспортних та інших послуг, пов’язаних із переміщенням осіб з тимчасово окупованих територій, або місцевостей, де ведуться бойові дії;
  • реалізація інших заходів, пов’язаних, із забезпеченням потреб внутрішньо переміщених осіб та жителів громади тощо.

Начальник фінансового відділу Людмила Сак доповіла про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2022 рік, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2022 №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану».

Про створення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та молодіжної політики  при виконавчому комітеті Пулинської  селищної ради поінформувала начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк. Було наголошено, що основними завданнями координаційної ради, зокрема є:

1) розроблення та сприяння реалізації Програми національно-патріотичного виховання громадян у  Пулинській селищній територіальній громаді, здійснення моніторингу якості її реалізації;

2) сприяння всебічному розвитку та функціонуванню української мови як державної в усіх сферах суспільного життя громади;

3) інформаційно-просвітницька діяльність з питань національно-патріотичного виховання тощо.

Начальник служби у справах дітей Пулинської селищної ради Марія Остапчук доповіла про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав, про затвердження висновку про визначення способу участі батька  у вихованні дітей,  місце та час їх спілкування тощо.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Мурзаков інформував про необхідність внесення змін до рішень виконавчого комітету від 27.04.2021 р. № 114 «Про створення комісії з питань бджільництва, попередження та фіксації масового отруєння бджіл на території Пулинської селищної територіальної громади» та від 25.11.2021 р. № 253 «Про утворення спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайних     ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру місцевого рівня». Внесені зміни стосувалися складу комісій та змін у Положенні про спеціальну комісію з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру місцевого  рівня.

З метою вдосконалення роботи із ведення діловодства у виконавчих органах Пулинської селищної ради та відповідно до чинного законодавства члени виконавчого комітету затвердили Інструкцію з діловодства у виконавчих органах Пулинської селищної ради.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук, серед іншого, доповів про внесення змін до складу комісії з питань надання матеріальної допомоги жителям Пулинської селищної ради; про створення комісії із обстеження аварійних дерев у смт. Пулини по вул. Покровська, 74 та про виділення допомоги на поховання.

P.S. Детальніше ознайомитися з проєктами рішень можна на сайті громади у розділі Документи.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь