Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Громадяни похилого віку, котрі перебувають на обліку у Центрі надання соціальних послуг, отримали продуктові набори 

Дата: 04.05.2022 16:52
Кількість переглядів: 617

Від початку вторгнення російської федерації в Україну та розгортання широкомасштабної війни Пулинська селищна рада спільно з депутатами, підприємцями, волонтерами й меценатами активно піклується про різні категорії населення, які опинилися в скруті через війну. Мова йде про внутрішньо переміщених осіб, сім'ї, члени родин яких захищають нашу країну на фронті, сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах тощо.

Наразі допомогу від Пулинської селищної ради у вигляді продуктових наборів отримали громадяни похилого віку (пенсіонери, одинокі непрацездатні громадяни та люди з інвалідністю), які перебувають на обліку у Центрі надання соціальних послуг Пулинської селищної ради. Ще 5-ро осіб отримали продуктові набори від Благодійної організації «Благодійний  фонд «Дім Гідності».

Звичайно, нині наше життя зовсім не схоже на те, яке було раніше, воно перевернулося, а усталений, розмірений спосіб життя змінився на досить гнучкий та видозмінений. Безперечно, усім нам тяжко, правда, кожному по-своєму. Проте ми повинні чітко усвідомити: взаємопідтримка і взаємодопомога – це два надійні кити для нашої перемоги. Тому з кожним новим днем ми усі намагаємося якомога більше допомагати та працювати на перемогу.

Віримо, що разом вистоїмо і подолаємо ницих окупантів!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь