Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Заходи з благоустрою на території Пулинської громади

Дата: 04.05.2022 14:50
Кількість переглядів: 708

З приходом теплих весняних місяців, з метою формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, захисту довкілля, збереження об’єктів та елементів благоустрою і зелених насаджень на території населених пунктів, наша громада активно проводить заходи з благоустрою.

У рамках різних екологічних ініціатив, відповідно до планів з благоустрою та за необхідності, ми, усі разом або поодинці, долучаємося до висадження квітів, дерев, збирання сміття, опалого листя тощо. На території нашої громади проводяться різні види благоустрою, зокрема: зовнішнє впорядкування вулиць, площ, зон відпочинку, транспортне обслуговування населення, водопостачання, водовідведення,  освітлення, озеленення тощо.

Сьогодні працівники Пулинської селищної ради встановлювали бордюри та прибирали прилеглу територію, а працівники КБП «Пулинський водоканал» оновили маркування пішохідного переходу та лежачого поліцейського на вул. Шевченка.

Навіть у такий складний час ми пам’ятаємо, наскільки важливо цінувати усе, що нас оточує, наскільки важливо дбати про добробут. З надією дивлячись у майбутнє, ми віримо, що зовсім скоро зможемо насолоджуватися красою, очищених від сміття вулиць, розквітлих барвистих квітів, посаджених власноруч, всміхатимемося пташиному співу і охайно скошеній траві.

Разом переможемо!

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь