Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міжнародний день пожежників – свято тих, хто щодня рятує людські життя

Дата: 04.05.2022 10:27
Кількість переглядів: 443

Сьогодні, 4 травня, у день спомину святого Флоріана Лорхського, якого вважають покровителем вогнеборців, у світі відзначається Міжнародний день пожежників. Цього дня ми дякуємо усім, хто, не шкодуючи себе, продовжує боротьбу з вогнем та шануємо пам’ять тих, хто віддав своє життя, рятуючи інших.

Вогнеборці  – це висококваліфіковані професіонали, сумлінні громадяни, професія яких не знає вихідних та свят - це самовіддана праця 24 години на добу, сім днів на тиждень.

У реаліях війни пожежники – це Герої, котрі першими поспішають на допомогу, щоб максимально швидко загасити пожежу, дістати людей та тварин, розібрати завали, і не лише. Пожежники України мужньо допомагають тим, хто потребує евакуації, надають допомогу при перетині зруйнованих мостів і самовіддано боронять свій фронт.

4 травня – це день, коли кожен із нас може висловити подяку пожежникам, людям, які безперечно заслуговують на визнання. Щиро дякуємо працівникам пожежних служб за героїчну працю та щоденні подвиги, за порятунок незліченної кількості людських життів і збереження матеріальних цінностей, які потенційно могли б бути знищені розбурханим вогнем, особливо у такий складний час.

Бажаємо, щоб ікона Пресвятої Богородиці «Неопалима Купина» та святий Флоріан Лорхський завжди захищали кожного з Вас від лютої стихії. Від душі бажаємо міцності духу, богатирського здоров'я, сталевих нервів і залізної віри в удачу. Зичимо ніколи не втрачати пильності, впевненості, майстерності та професіоналізму. Нехай вогник щастя і удачі завжди горить у ваших серцях. Хай ваші щирі очі ніколи не наповнюються слізьми за загиблими побратимами, закатованими українцями та убитими дітьми.

Завжди повертайтеся додому до своїх родин живими і неушкодженими.

З найщирішими побажаннями, 

Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь