Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Посади свій Сад Перемоги - допоможи плідно використати нашу землю задля перемоги!

Дата: 29.04.2022 11:35
Кількість переглядів: 170

Шановна громадо, закликаємо Вас активно долучатися до Всеукраїнської кампанії «Сади Перемоги», спрямованої на ефективне використання доступних земельних ділянок та залучення всіх ресурсів для вирощування харчових продуктів задля недопущення продовольчої кризи в Україні в умовах війни. 

Як зазначив заступник міністра Міністерства розвитку громад і територій Іван Лукеря, «Сади Перемоги» — це відповідь українців окупантам на загрозу голоду.

«Це про самозайнятість сотень тисяч людей, відволікання від психологічного тиску війни і забезпечення продуктами харчування своїх родин, сусідніх регіонів, всіх служб, що знаходяться на передовій».

Це нагода не допустити голоду й водночас шанс для багатьох людей відкрити у собі сільського підприємця, агронома, дослідника. Це шанс змінити у майбутньому парадигму українського аграрного виробництва і перейти від агрохолдингів до ефективних малих ферм.

Нагадаємо, що ініціатива «Сади Перемоги» була започаткована проєктом SURGe, Support to Ukraines Reforms for Governance «Супровід урядових реформ в Україні», що впроваджується Alinea International за фінансової підтримки Уряду Канади. Також до її підтримки активно долучилися Міністерство розвитку громад та територій та Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Пам'ятаймо: завдання кожного з нас – забезпечити продовольством не лише свою сім’ю, а й підтримати українців на тимчасово окупованих територіях, внутрішньо переміщених осіб та всіх, хто на передовій.

Детальніше про ініціативу на сайті та у фейсбук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь