Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вибухонебезпечні предмети – загроза для життя 

Дата: 27.04.2022 16:09
Кількість переглядів: 948

25 квітня 2022 року під час проведення періодичної реєстрації неповнолітніх суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Житомирського районного сектору №8 філії Центру пробації у Житомирській області проведено роз’яснювально-просвітницьку бесіду за участю представника державно-рятувальної служби. 

Куратор 27-ї ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Житомирській області, полковник цивільного захисту Анатолій Павленко розповів присутнім – неповнолітнім особам за участю законних представників про вибухонебезпечні предмети.

Така необхідність пов’язана з тим, що з 24.02.2022 року в Україні діє воєнний стан через військову агресію Російської Федерації проти України та проведення на території України бойових дій. Через це на території нашої держави є велика ймовірність терористичних дій за допомогою різних предметів, які несуть загрозу для життя.

Анатолій Павленко наголосив, що у разі виявлення невідомих предметів, що схожі на вибухонебезпечні, необхідно дотримуватись певних правил, щоб уберегти від небезпеки себе та оточуючих, а саме:

  • не чіпати, не рухати знахідку;
  • про знахідку вибухонебезпечного предмета необхідно терміново повідомити самостійно або розповісти батькам, які у свою чергу повідомлять Cлужбу порятунку "101" чи поліцію за номером "102", у разі неможливості зателефонувати за вищезазначеними номерами, набирати - «112».

Запам'ятайте, що знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають тільки спеціально підготовлені фахівці піротехнічних груп, які пройшли фахову підготовку та мають навички роботи з «відлунням війни».

Житомирський районний сектор №8

філії Державної установи «Центр пробації»

у Житомирській області

(смт. Пулини)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь