Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПОСІБНИКИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЇХ БАТЬКІВ ПРО ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

Дата: 25.04.2022 15:07
Кількість переглядів: 289

В умовах воєнного стану найголовніше зберегти життя та здоров’я кожного українця. Небезпека може бути там, де її не чекаєш. У рамках виконання програм та заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності серед різних вікових груп населення, щодо небезпеки від мін та ВНП, навчання правильному поводженню з ними у небезпечних ситуаціях, Мінреінтеграції забезпечено виготовлення навчальних посібників у вигляді коміксів для дітей «Мінна безпека не без ПЕКа» та «Безпечний Пекосвіт» (далі – навчальний посібник), які було розміщено в мережі Інтернет для безкоштовного завантаження.

Посібники у форматі коміксу роз‘яснюють дитині основні правила поведінки з вибухонебезпечними предметами. Правильні дії головних героїв у ситуаціях, пов’язаних із мінами чи вибухонебезпечними предметами, стануть взірцем для наслідування. Інтерактивна онлайн-книжка допоможе в ігровій формі легше засвоїти матеріал.

Видання рекомендоване до читання маленьким українцям та їхнім батькам. Розміщені інформаційні плакати допоможуть ліпше запам'ятати, що потрібно робити у випадку, коли виявили міни, вибухонебезпечні чи підозрілі предмети.

Враховуючи актуальність проблеми, пов’язаної з мінами та ВНП та необхідність проведення інформаційно-просвітницької діяльності з порушеного питання, а також великий ризик нещасних випадків серед цивільного населення, особливо дітей та підлітків просимо ознайомитися з даними посібниками та дотримуватися правил поведінки в небезпечних ситуаціях, адже це може зберегти ваше життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь