Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

КНП «Лікарня» отримала гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Майбутнє Полісся»

Дата: 18.04.2022 10:30
Кількість переглядів: 275

Забезпечення медичної системи необхідними медичними засобами та препаратами є важливою складовою стабільності та готовності до будь-якого навантаження у ці непрості воєнні часи. Це одна із складових нашої перемоги.

Днями з гуманітарною місією до Пулин вдруге прибув громадський та політичний діяч, засновик Благодійного фонду «Майбутнє Полісся», у минулому народний депутат по нашому округу – Володимир Михайлович Литвин.

Цього разу КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради отримала значну допомогу у вигляді різноманітних медичних засобів, котрі використовуватимуть для допомоги у лікуванні громадян та військовослужбовців.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність очільнику Благодійного фонду «Майбутнє Полісся» - Володимиру Литвину та усій команді фахівців. Віримо, що взаємопідтримка і розуміння, готовність відгукуватися на потреби та вчасно реагувати на виклики, неодмінно допоможуть нам перемогти.

Разом вистоїмо і неодмінно переможемо! А поки укріплюємося в тилу! Слава Україні! Слава усім її Захисникам та Захисницям! Слава добросердим та щирим українцям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь