Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з Великоднем!

Дата: 23.04.2022 16:54
Кількість переглядів: 277

Шановні мешканці та гості громади! Щиро вітаю Вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою.

На жаль, цьогоріч Пасха не така, як зазвичай... Через війну росії в Україні, ми змушені жити в оточенні сирен, що сигналізують про повітряну тривогу та перебувати у бомбосховищах. Ми змушені щодня бути свідками великої руйнації наших сіл і міст. Ми змушені щохвилини боятися за власне життя, за життя наших дітей, рідних і друзів; щодня бути свідками сотень смертей ні в чому невинних дітей, жінок, людей похилого віку, наших Захисників…

Та нині, коли увесь православний світ віншує про Воскресіння Христа, свято віримо, що з Божою поміччю і світлою щирою молитвою ми вистоїмо і поборемо зло. Віримо, що як Ісус Христос, пройшовши страшні муки відродився – з попелу, сліз, болю і страждань відродиться й Україна!

Бо свято Великодня – це історія духовного відродження, це свято про перемогу світла над темрявою, життя над смертю, добра над злом. Любов та віра мають перемогти тотальну брехню та суцільне зло, котре нищить усе живе на нашій рідній землі.

Ми віримо, що Господь з нами і ми знаємо, що Він оберігає кожну праведну душу, розтерзану кривавою війною.

Дорога громадо, у це величне свято бажаю кожному з Вас миру, надії, здійснення усіх задумів, мрій та прагнень. Бажаю, щоб ніколи не залишало Вас і ваших рідних Боже благословення, а Господня ласка зігрівала, обдаровувала міцним здоров’ям!  Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру і любов.

Нехай Ісус дасть сили та світлу надію українським Захисникам, які ціною власного життя стримують ворога та захищають наше майбутнє! Нехай нашу спільну молитву почує Господь та зробить незламними усіх, хто тримає своїми мужніми руками та хоробрими серцями наш фронт і наш тил.

Мирного Великодня усім! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь