Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Продуктові набори для сімей Захисників України

Дата: 16.04.2022 12:53
Кількість переглядів: 941

52 дні війни росії в Україні змусили кожного українця змінитися, стати чутливішим і черствішим одночасно. Врешті, ми перестали відчувати себе жертвами, перестали бути покірними і ліберальними. Ми почали нову сторінку у нашій історії, де кожен мужньо і відважно бореться, де кожен допомагає як може, де кожен цінує один одного!

Повсякчас ми говоримо про безпрецендентну єдність українського народу, яка дивує увесь світ. Направду, ці страшні події згуртували нас і ми стали великою українською родиною.

Від початку війни Пулинська громада активно допомагає переселенцям та сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Нині ж ця допомога поширюється на сім'ї, чоловіки яких боронять кордони України на фронті. Ми свідомі, що така допомога як гуманітарна, так і психологічна вкрай необхідна для сімей, котрі чекають на повернення своїх Героїв.

Наразі селищною радою сформовано 80 продуктових наборів, які будуть передані сім'ям наших Захисників. І разом з тим, формування такої допомоги буде продовжуватись щоденно.

Ми переконані, що попри тяжкі випробовування та втрати, ми неодмінно переможемо! Наш опір та оптимізм, справедливість та відважність, а ще підтримка кожного українця та європейця неодмінно допоможуть нам встояти та побороти цих люциферів!

Головне, що всі ми рухаємося в напрямку перемоги! Головне,що ми єдині і, що ми разом! Слава Україні! Слава її мужнім Воїнам!

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь