Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про проведення "весняної толоки" в громаді

Дата: 14.04.2022 11:18
Кількість переглядів: 465

Дорога громадо! З кожним днем весна все більше заявляє про свій прихід. Холодні вітряні дні, змінюються на сонячні, наповнені пташиним співом. Церковний календар віщує нам про прихід Великодня. Зазвичай, ми, українці, до цього величного свята намагаємося навести лад навколо своїх осель та прилеглих територій, в городині та на полях.

Безперечно, війна порушила звичний кругообіг нашого життя. Події останніх 50 днів, кардинально змінили його! Та не змінили нашої внутрішньої суті, українського єства, котре прагне до краси у буденних речах, котре вимагає «руки господаря» у власному домі!

Усе, що нас оточує, вже потихеньку вбирається у зелене вбрання. Усе оживає, дарує нам надію і наповнює силами. Проте, розкидане сміття, пластик та інший непотріб, який чомусь «подорожує» нашими вулицями чи знаходить прихисток на наших подвір'ях, обабіч доріг, водойм та у місцях відпочинку, зовсім не красить і до того «незвичну весну».

Тож звертаємося до кожного мешканця та гостя громади, підприємства, установи, організації із закликом виходити на вулиці та наводити лад навколо себе.

Від завтра та протягом кількох наступних днів просимо кожного долучитися до масштабного прибирання нашої громади, самостійно обираючи час та локацію.  Закликаємо усіх, хто переконаний, що попри усе ми не повинні втрачати «обличчя», забезпечувати благоустрій своїх територій, населених пунктів та рекреаційних зон, долучатися до так званої «весняної толоки».

Наші Оборонці заслуговують після перемоги повернутися у домівки, які наповнені миром і добром, а не горами непотребу. Будьмо собою! Тримаймо стрій! Працюймо! Разом до перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь