Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання з Вербною неділею!

Дата: 17.04.2022 10:13
Кількість переглядів: 1127

Шановні мешканці та гості громади!

Сьогодні, 17 квітня 2022 року, християни західного обряду відзначають Воскресіння Христове, а православні у цей день святкують Вербну неділю.

На жаль, цьогоріч ці свята не такі, як зазвичай… Вони наповнені людськими слізьми та горем, тисячами смертей невинно закатованих рашистськими нелюдами, вони переповнені гулом сирен та вибухів, насичені стражданнями та страхом за рідних, близьких, усіх Захисників України!

Сьогодні, єднаючись у молитві, усі ми просимо лише одного – миру для нашої рідної України. Нехай Бог охороняє нас від зла та негараздів і дарує спокій та смирення духу. Ми віримо, Господь з нами і ми знаємо, що він тримає за руку кожну добру і світлу душу, яка залишила свій дім через криваву війну.

Здійснюймо добрі вчинки і справи, лишаймося чесними та вірними. Любімо і оберігаймо своїх близьких, будьмо жертовними душею та маймо чисті помисли. Миру нашим родинам і славній Україні!

Нехай всі тривоги і негоди підуть і зачинять двері, а радість та добро нарешті постукають на наш поріг, принісши з собою щастя, здоров’я і світлу радість. Хай якнайшвидше настане мир і спокій на благодатній українській землі.

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь