Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 13.04.2022 09:11
Кількість переглядів: 507

Шановні мешканці та гості громади!

Наше життя кардинально змінили рашистські орки. Вони понад півтора місяці руйнують наші міста і селища, нашу інфраструктуру, скидають бомби на житлові будинки, школи, лікарні, заклади культури. Вони нищать усе. Усе, що будували наші предки, усе до чого доклали руку ми. На жаль, ці дикуни ніколи не осягнуть істини сакральності людського життя. Ніколи не зрозуміють нашу психологію. Ніколи не осягнуть нашу жагу у всьому наводити лад. Надто вже ми різні…

А ми просто будемо собою! Ми будемо боротися! Ми будемо будувати, допомагати і підтримувати один одного, доки наші Захисники вогнем і мечем нищитимуть цих вбивць. Ми будемо збирати гуманітарну допомогу, ми будемо забезпечувати діяльність різних сфер життєдіяльності, щоб разом, наскільки це можливо, втримати нашу економіку. І ми будемо усміхатися, гучно святкуючи перемогу!

Шановна громадо, закликаю кожного з Вас невпинно працювати та волонтерити. Звичайно, буде скрутно, проте ми мусимо об’єднуватися, адже тільки так зможемо подолати це зло, світове зло. Ми віримо у наших Захисників, у їх мужність та стійкість, і ми знаємо, що вже скоро витуримо рашистів з України.

З приходом весни, ми активно починаємо працювати на городині та наводити лад навколо себе. Тому прошу кожного з Вас долучатися до благоустрою власних будинків та прилеглих територій, місць відпочинку, парків тощо. Ми звикли жити у єднанні з природою, особливо з приходом весни. Усе навколо оживає, пробуджується від сну і дарує надію на те, що світло і життя неодмінно переможе темряву і смерть, яку несуть російські війська.

Ми віримо, що все буде Україна! Тримаймося! Разом до перемоги! Слава Україні! Слава її незламним Захисникам і Захисницям!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь