Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 12.04.2022 09:07
Кількість переглядів: 337

Шановна громадо! Триває 48 доба героїчного спротиву українського народу кривавому рашистському вторгненню, війні, розв’язаній російською федерацією проти України!

Ця війна стала по-справжньому народною, адже кожен із нас є активним її учасником. Кожен боронить свій дім і Батьківщину на своєму фронті. Багато наших громадян були змушені у короткі терміни покинути свої домівки, щоб врятувати власні життя. На жаль, хтось не встиг цього зробити…

Вчинки російських солдатів по відношенню до нас, українців – мирного демократичного народу, до цивільного населення, до наших дітей – маленьких янголиків, котрі повинні жити, не піддаються жодному поясненню. Це геноцид!

Сьогодні безчинства рашистів не можна назвати звірячими, здається, вперше у нашій солов’їній мові не можуть знайтися слова, щоб описати усе це.

Сьогодні увесь світ спостерігає за війною… Увесь світ надихається українцями… І, дякувати Богу, увесь світ прокидається, подекуди із запізненням, та нехай, бо увесь світ допомагає…

Звичайно, багато з нас налякані, хтось розгублений, проте більшість, налаштовані радикально. Ми готові стояти до кінця… до переможного кінця!

Сьогодні міць наших Збройних Сил, усіх, хто боронить заблокований Маріуполь, розбомблений Харків, Донецьк, Луганськ і безліч інших населених пунктів на сході та півдні країні, точно насилають страх на ворога. Ми знаємо, що встоїмо. Ми щоденно докладаємо максимум і навіть трохи більше, зусиль, щоб допомогти кожному з цих Героїв і Героїнь, як можемо!

Тому прошу, коли немає сил, коли хочеться опустити руки, коли поганих звісток більше, ніж хороших, згадуйте в молитві нескорених українців, які боронять нас! Разом переможемо!

Слава Україні! Слава її незламним Захисникам і Захисницям! Вічна пам'ять усім, кого вбили російські недолюди!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь