Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Внутрішньо переміщені особи повинні повідомити про добровільне повернення до покинутого постійного місця проживання!

Дата: 11.04.2022 16:28
Кількість переглядів: 557

Дорогі переселенці! Від початку війни росії в Україні наша громада активно допомагає внутрішньо переміщеним особам. Ми намагаємося створити для вас якнайкращі умови перебування, забезпечити необхідними товарами першої необхідності, продуктами харчування, одягом, медикаментами тощо.

Ми надаємо необхідний соціальний супровід та допомагаємо вирішити нагальні проблеми. Ми робимо усе, аби у нас у гостях Ви почувалися максимально комфортно. Проте, усі ми, українці, надто міцно прив’язані до власного дому. Тож, закономірно, що коли наші Збройні Сили почали звільняти ваші населені пункти від рашистської орди, коли ситуація у певних регіонах стала більш-менш контрольованою українськими військовими, багато з Вас почали замислюватися про повернення додому.

У зв’язку з цим, доводимо до вашого відома, що відповідно  до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Постанови Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 р. № 509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб» обов’язок внутрішньо переміщеної особи повідомити уповноваженому органу за місцем отримання довідки про добровільне повернення до покинутого постійного місця проживання не пізніш як за три дні до від’їзду.

При отриманні такої заяви, Довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи  вилучається. Крім цього, потрібно поінформувати управління соціального захисту населення щодо припинення нарахування такої допомоги в АSOPD.

Будьмо єдиними! Бережімо себе! Збережемо Україну!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь