Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 05.04.2022 09:27
Кількість переглядів: 561

Шановна громадо!

41 день наші військові та усі українці, які проживають в країні і за її межами, невтомно борються за суверенітет та незалежність української держави. Моторошні кадри, звільнених від рашистів українських сіл, міст та містечок яскраво демонструють усьому цивілізованому світові, що таке «русскій мір». Не сила уявити, що усе це відбулося у 21 столітті у центрі Європи… Проте точно знаємо, що ті жахіття, які вчиняли російські перевертні, ті звірячі вбивства і катування будуть засуджені світовою спільнотою і розцінюватимуться як геноцид…

Наразі Житомирщина звільнена від окупантів, проте це не означає, що можна розслаблятися та припиняти протистояння. Кожен із нас повинен  чітко усвідомити: на жаль, поки що, ворог лише відтіснений з певних регіонів, він змінює плани та стратегічні цілі, а ми впевнено рухаємося до своєї мети, однієї єдиної – перемоги!

Тому закликаю кожного з Вас дотримуватися усіх вимог воєнного часу та активізуватися у допомозі людям, котрі прибувають у нашу громаду мало чи не щодня. Ми повинні продовжувати допомагати нашим Оборонцям на місцях та військовим на фронті. Ми знаємо, що попри усю допомогу «наших світових друзів», повинні самі докладати максимум зусиль. Попереду складні часи. Тож кожен мусить боротися на своєму фронті та захищати рідну державу!

Ми ніколи не пробачимо! Ніколи не забудемо! Страшні картинки з Бучі, Ірпеня, Гостомеля і інших міст – наше велике горе… назавжди! Ми знищимо ворога і, врешті, звільнимося від цього тотального тиску!

Разом до перемоги! Слава Україні! Слава її Захисникам та Захисницям! Вічна пам'ять полеглим Воїнам та невинно убієнним у цій кривавій путінській війні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь