Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Війна докорінно змінила кожного з нас…

Дата: 04.04.2022 15:47
Кількість переглядів: 332

Страшна напасть із назвою «війна», неначе чорним мороком покрила наше сьогодення. Невимовний біль, страждання і свавілля путінської орди змусили нас назавжди стати єдиними у підтримці один одного, у перемозі світла та справедливості над темрявою і рашизмом…

Від початку війни багато жителів нашої громади активно підтримують військових, які боронять Україну, допомагають нашій Роті охороні, котра стоїть на сторожі Пулинської селищної територіальної громади та людям, які зазнали великих втрат, болю, тривог і страху, рятуючись від кривавої російської орди…

Багато переселенців нині перебувають і у нашій громаді. Пулинська селищна рада робить усе можливе, щоб  допомогти усім, хто приїхав з територій, де відбуваються бойові дії, хто врятувався від смертельних лап війни.  Наразі переселенці перебувають у безпеці, вони забезпечені продуктовими наборами, одягом, засобами гігієни, дитячим харчуванням... 

Варто відзначити, що допомагають внутрішньо переміщеним особам не лише місцеві жителі, депутати, підприємці та волонтери, а й самі переселенці. Нині історія про двох із них - Олександра Яценка та Анну Щегельську.

Ці люди багато пережили, втікаючи від війни, проте не втратили бажання і сил допомагати. Попри неймовірні повороти долі, сьогодні вони просто не можуть сидіти і чекати, вони воліють допомагати таким, як самі та іншим, хто потребує помочі.

Пані Анна має Пулинське коріння, тому активно допомагає нашим Оборонцям. Саме Анна та Олександр сприяли у придбанні балаклави та термобілизни, яку селищна рада передала Роті охорони. Крім того, ще було передано одяг, дитячий та дорослий, постільну білизну, рушники, дитячі іграшки, продукти харчування, молочні продукти, засоби гігієни тощо.

Друга наша історія про Івана Прокопчука, керівника релігійної організації Євангелістів християн-баптистів, який з перших днів війни активно займається наданням гуманітарної допомоги для осіб, які прибули на територію громади, Роті охорони, лікарні тощо. Іван Антонович передав продукти харчування: крупи, цукор, фрукти, тушонки, дитяче харчування, а також засоби гігієни, дитячі та дорослі памперси, дитячий та дорослий одяг, дитяче взуття та медичні препарати. Крім цього, пан Іван багато гуманітарної допомоги відправив на території, де ведуться активні воєнні дії, туди, де люди мають крайню необхідність у такій допомозі.

Ці історії не єдині, насправді їх тисячі по усій Україні і тому ми тримаємося, і тому ми переможемо, і тому ми відбудуємося і житимемо щасливо у вільній країні. Саме завдяки нашій взаємодопомозі, підтримці і єдності. І чим більше ниций рашист нищить наше «усе», тим більше ми стаємо непереможними, тим більше ми стаємо Українцями.

Від імені Пулинської селищної ради та усіх, хто отримав таку поміч дякуємо кожному із Вас, кожнму, хто допомагає, попри усе… З єдиною метою: чим ми згуртованіші, тим ми неприступніші для цих вбивць, мародерів і людиноненависників. Нехай ваше добро повертається Вам сторицею.

Разом переможемо! Слава Україні! Слава її вільному і свідомому народові!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь