Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 04.04.2022 09:12
Кількість переглядів: 309

Шановні мешканці та гості громади!

Безкінечні 40 днів війни змусили нас звикати до нових реалій: прямувати до укриття, коли чуємо сирену, забезпечувати світломаскування наших домівок, роблячи їх непомітними для підлих орків, дотримуватися комендантської години, не ходити до лісу, не продавати та не вживати алкогольні напої, бути економними та використовувати ресурси ощадливо, уважно та свідомо перевіряти усю інформацію, яка «гуляє» інтернетом, не довіряти незнайомцям і багато іншого.

Разом з тим, ці дні титанічної боротьби і народного спротиву допомогли нам, врешті, пробудити у собі приспаний патріотизм, хоробрість та відвагу. Ми, направду, згадали, як це ділитися один з одним, допомагати, сприяти вирішенню питань, сміятися і плакати… разом! Разом збирати посилки на фронт, приправлені турботою та молитвами українських господинь. Разом будувати блокпости, щоб не пропустити диверсантів. Разом шукати військову амуніцію, медикаменти, засоби гігієни для наших Захисників. Разом, погасивши у вечері світло, планувати наступний день.

Тисячі смертей, загублених душ, понівечених дитячих доль, ріки крові і сліз, безкінечні страждання і біль, які несе ця кривава війна, ятрять душу кожного з нас щоденно, щохвилинно. Наші Герої світла мечем і вогнем нищитимуть кожного рашиста, котрий приніс лихо на Україну, усіх, хто вбивав, грабував, знущався, хто руйнував наші міста, нашу історичну пам’ять – усе, що наживали українці віками.

Ми неодмінно переможемо у цій війні. Ми мужньо боронимо і боронитимемо наш фронт і військовий, і економічний. Ми волонтеритимемо і допомагатимемо. Ми вистоїмо!

Слава Україні! Слава її Захисникам та Захисницям! Вічна пам'ять полеглим Воїнам та невинно убієнним у цій кривавій путінській війні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь