Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Разом – ми непереможна сила!

Дата: 02.04.2022 12:14
Кількість переглядів: 254

Ми вже неодноразово говорили про те, наскільки важливо у такий складний час бути єдиними. Наскільки важливо допомагати та вносити свій посильний вклад у спільну перемогу. Зараз ми повинні підтримувати кожного: і наших військових, і переселенців, і сім'ї, які відносяться до категорії соціально незахищених верств населення, і інших, які потерпають від рашистської навали.

Днями отримали гуманітарну допомогу від ФОП Олени Майданович з м. Житомир. Пані Олена зібрала невелику «посилочку», наповнену памперсами  та засобами гігієни для сімей, у яких виховуються діти-інваліди. Ці речі є вкрай необхідними для забезпечення нормального життя особливих дітей.

Разом з тим, благодійниця передала ще й дитяче харчування та дитячий одяг для сімей, котрі прибувають з територій, де відбуваються активні бойові дії. Зазначимо, що пані Олена допомагає різним категоріям людей не лише у нашій громаді, а й у інших громадах області.

Від імені отримувачів допомоги та селищної ради висловлюємо вдячність ФОП Олені Майданович за її невтомне бажання допомагати та всіляко підтримувати людей, котрі опинилися у скруті через війну. Щиро бажаємо Вам мирного неба і Божого благословення. Нехай ваша безкорислива допомога і чистота намірів повертаються до Вас сторицею.

Віримо: разом переможемо! Спільними зусиллями виженемо ворога з нашої країни! Все буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь