Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 02.04.2022 09:32
Кількість переглядів: 235

Шановні мешканці та гості громади!

Вільний та незламний українській народ, наші Захисники та Захисниці, усі ми вже 38 день боремося з рашистською навалою. Кожен мужньо боронить свій фронт, підтримує наших військових, допомагає тим, хто змушений втікати, рятуючись від війни. Тяжко уявити, що пережили люди, які змогли евакуюватися з епіцентру війни. Тому святий обов’язок кожного з нас підтримати їх у цей складний вирішальний для України час.

Від початку війни наша громада активно допомагає вимушеним переселенцям з різних куточків країни. Наразі, офіційно на території Пулинщини перебуває близько 400 осіб, з них 144 – діти. Проте показник значно вищий, оскільки багато людей приїздять до своїх рідних та друзів. На сьогодні ці люди мають усе найнеобхідніше, вони забезпечені гуманітарною допомогою та всебічною підтримкою.

Разом з тим, ми працюємо над створенням певного резерву для допомоги тимчасово переміщеним особам. З вашою поміччю, з допомогою підприємців, волонтерів, депутатів та усіх небайдужих ми зможемо допомогти кожному, хто цього потребує.

Війна продовжується. Ми всі продовжуємо боротися. З нами правда! Перемога за нами!

Слава Україні! Слава її Захисникам та Захисницям! Вічна пам'ять полеглим Воїнам та невинно убієнним у цій кривавій путінській війні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь