Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 31.03.2022 09:16
Кількість переглядів: 921

Шановна громадо!

У час нелегкої та кровопролитної боротьби нашого народу за гідне життя, за правду і волю, за мир для усього світу, наші Захисники та Захисниці демонструють небачений спротив і відвагу. Багато з них віддають найдорожче – власне життя за майбутнє України, за майбутнє Європи.

Звичайно, увесь цивілізований світ солідарний з нами, багато країн та народів підтримують нас та спрямовують усі сили на забезпечення обороноздатності України, допомагають з гуманітарними вантажами та фінансово. Проте, ми точно знаємо, що розраховувати ми повинні, перш за все, на наші Збройні сили, на кожного з нас, хто не лишається осторонь у цій війні. Ми повинні довіряти нашим Оборонцям та дипломатам. Ми повинні й самі докладати максимум зусиль на своєму фронті.

Зараз кожен із нас відчутно виснажений морально і фізично, що призводить до певної апатії і загострення міжособистісних суперечок. Проте ворог цього й домагається – нашого психологічного дисбалансу. По великому рахунку такий наш стан легко пояснити 36-денним спротивом, проте замислімося, як там нашим Воїнам, котрі щодень переживають нові жахіття? Та вони не здаються, вони нищать підлих окупантів, один за одним звільняючи українські села і рятуючи цивільних: дітей, жінок, людей похилого віку…

Ми на своїй землі! Ми ніколи ні на кого не нападали! Ніколи не погрожували! Ми хотіли і хотітимемо завжди тільки справедливості і волі! Нам тяжко, але ми стоїмо! Разом! І неодмінно переможемо! Переможемо разом з нескореними українцями, «європейськими друзями» та Божою поміччю!

Слава Україні! Слава її Захисникам! Вічна пам'ять полеглим Воїнам та невинно убієнним у цій кривавій путінській війні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь