Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 29.03.2022 09:21
Кількість переглядів: 501

Шановні мешканці та гості Пулинської громади!

Триває 34 день хороброї боротьби українського народу проти рашистської навали, проти підлості і несправедливості, за свободу, демократію і право на життя, вільне від утисків.

Щоденно ми переглядаємо сотні новин, читаємо думки різних аналітиків щодо можливих шляхів закінчення цієї кривавої війни, спілкуємося з усіма, хто може посприяти у вирішенні певних гуманітарних питань. Ми ходимо на роботу, піклуємося про місцевих Оборонців, допомагаємо військовим на різних ділянках фронту…

Ми реагуємо на виклики сучасності, максимально швидко вживаємо заходи для попередження та вирішення нагальних і поточних проблем. Наше основне завдання на тиловому фронті – підтримка економічної стабільності та безперебійне функціонування усіх галузей діяльності. Вважаю, що разом ми вправно рухаємося до нашої перемоги.

Вкотре закликаю Вас бути свідомими і далекоглядними. Дотримуйтеся комендантської години, проводьте заходи щодо світломаскування власних домівок, не паліть суху траву та листя, не вживайте та не продавайте алкогольні напої. Повідомляйте про «нових людей», які приїздять у наші населені пункти на тимчасове проживання.

За можливості, допомагайте переселенцям та сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Не обов’язково матеріально чи гуманітарно, а й добрим словом, щирою розмовою і моральною підтримкою. Пам’ятаймо, що пережили ці люди і молімо Господа, щоб нам не довилося бачити тих жахіть.

Не забувайте про інформаційну гігієну і правила публікування інформації в мережі. Не допомагайте ворогу – не будьте коригувальними. І насамкінець, не забувайте, що усі ми люди, звичайні люди, які вже 34 день потерпають від російської орди. Ми усі стомилися, ми усі виснажені морально, ми усі знервовані й схвильовані. Прошу, не витрачайте сили на безглузді суперечки чи пусті балачки, не розпорошуйтесь на дрібниці. Краще приділіть цей час родині, друзям чи  тим, хто потребує нашої допомоги.  

Будьмо єдині! Разом переможемо! Слава Україні! Слава українським Захисникам! Вічна пам'ять полеглим Воїнам та невинно убієнним у цій кривавій російській війні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь