Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 30.03.2022 09:07
Кількість переглядів: 499

Шановна громадо!

Житомирщина, як і більшість регіонів України, вже 35 день потерпає від авіаударів та бомб рашистських окупантів. Дякуючи Всевишньому, нашим Захисникам і Захисницям, які боронять нас від вражих обстрілів, спільним діям селищної ради, депутатів та членів виконавчого комітету, підприємців, волонтерів та усіх Вас, хто ладен допомагати, не дивлячись ні на що, наша громада має можливість працювати стабільно. Працювати задля забезпечення безперебійного функціонування усіх галузей економіки.

Щодня, вшановуючи пам'ять усіх, хто віддав своє життя за нашу країну, кого підло вбили російські орки, ми свято віримо в нашу перемогу. У справедливість і демократію! Разом з тим, кожен із нас чудово розуміє, що процес припинення війни довготривалий та складний. Тому, ми маємо запастися терпінням і бути готовими до боротьби на тому фронті, на якому кожен може досягти якомога більше результатів.

Ці дні війни, направду, показали, наскільки ми, українці, вміємо підтримувати, допомагати, боротися… Наскільки ми можемо згуртуватися! Наскільки можемо бути стійкими і непорушними!

Я дякую усім Вам за те, що Ви робите для нашої спільної перемоги, за те, що Ви активно відгукуєтеся та допомагаєте переселенцям, які переживши страхіття війни, зуміли вирватися з того пекла.

Нагадую Вам, що держава всіляко підтримує тих, хто ділитися своїм житлом та затишком і надає прихисток внутрішньо переміщеним особам у рамках соціального проєкту «Прихисток». Власники житла, які безкоштовно допоможуть українцям з проживанням, зможуть отримати компенсацію від держави у розмірі близько 450 грн на місяць за кожну прийняту особу, незалежно від віку, для компенсації витрат на комунальні послуги.

Громадо, продовжуймо працювати! Не розслабляймося і не втрачаймо пильність! Тримаймося! Разом до перемоги! Слава Україні! Слава її незламним Захисникам і Захисницям!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь