Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 27.03.2022 09:23
Кількість переглядів: 258

Шановні мешканці громади!

Сьогодні усі ми перевели стрілки годинника на годину вперед, перейшовши на літній час. Це означає, що ніч, прихід якої для нас з 24 лютого 2022 року супроводжується певним острахом і хвилюваннями, ставатиме коротшою, а день, який ми можемо присвятити активним діям щодо досягнення нашої спільної української мрії, буде довшим.

Зазвичай, прихід весни символізує для нас відродження та початок нового сільськогосподарського року. Ми наче пробуджуємося від зимового сну і починаємо наполегливо працювати, аби забезпечити себе усім необхідним для комфортного існування протягом усього року. Не дивлячись на складну ситуацію в країні, наші аграрії вже почали посівну кампанію, багато з вас також починають працювати на власних угіддях. Це дуже добре! Це вкрай важливо для нашої економіки! Ми повинні активно працювати у всіх напрямках і сферах діяльності!

Разом з тим, нагадую Вам про заборону і адміністративну та кримінальну відповідальність за спалення трави та сухого листя. В умовах воєнного часу такі дії розцінюються як диверсія! Також дотримуйтеся заборони щодо перебування в лісі. Прошу, будьте свідомими! Зараз не час для необдуманих вчинків!

Крім того, ми усі і надалі повинні допомагати нашим оборонцям і вірити, що підлий супостат невдовзі буде винищений нашими солдатами і горітиме в пеклі за усе те зло, яке він заподіяв, кров кожного військового та цивільного на їх совісті.

Стоїмо! Тримаємось! Переможемо! Слава Україні! Слава її хоробрим синам і дочкам! Вічна пам'ять невинно убієнним у цій кривавій війні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь