Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У єдності, взаємодопомозі і всебічній підтримці – наша сила!

Дата: 25.03.2022 15:45
Кількість переглядів: 558

Вже місяць ми живемо у новій, страшній і непередбачуваній реальності. Підступний ворог, прикриваючись вигаданою «місією», вторгся у нашу країну і нищить усе, що нам дороге, усе, що ми маємо… Забирає життя, калічить долі та відбирає усе нажите… Та нас цим не здолати! Ці безкінечно довгі дні війни ми, неначе проходимо стадію ініціалізації, перероджуємося, вбираємо у себе нові життєві орієнтири, відбувається масова переоцінка цінностей, як загальнолюдських, так і власне українських.

Ця жахлива війна таки міцно зібрала нас докупи. Хай і таким жахливим чином, але ми екстренно дійшли до єдності. І зараз слова «один за всіх і всі за одного!» для нас не просто лозунг – це стиль життя. Це якісна риса усіх українців! І ми цим пишаємося! Хай у нас мало зброї, мало літаків, невелика територія, але ми багаті і багатство наше у нас самих, у наших глибоко зранених душах і єдності!

Наша громада, як і тисячі громад по всій Україні, відкрита для допомоги переселенцям, військовим, усім, хто потребує допомоги! Ми дбаємо про кожного жителя і гостя громади! Усі ми допомагаємо, як можемо, скільки можемо і де можемо! У нас якось так заведено допомагати мовчки, робити по-совісті, мало що афішуючи, не називаючи імен та прізвищ тих, хто всіляко допомагає.

Сьогодні ж хочеться подякувати усім підприємцям, працівникам різних установ та організацій, депутатам, волонтерам та небайдужим мешканцям громади, які протягом усього цього нелегкого часу підтримують наших Захисників, переселенців та сім'ї, котрі відносяться до категорії соціально незахищених верств населення. Окрему вдячність висловлюємо члену виконкому Пулинської селищної ради Івану Прокопчуку.

Ми віримо, що разом здолаємо ворога! Разом вистоємо, підтримуючи один одного! Разом переможемо!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь