Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 25.03.2022 09:47
Кількість переглядів: 585

Шановні мешканці Пулинської громади!

З кожним днем війни наші Збройні Сили, наші Оборонці, усі українці, які захищають рідну землю від російської фашистської навали, стають лише сильнішими. Бажання перемогти, віра у справедливість і Боже благословення є бронею для наших Захисників. Звичайно, ми не прагнули до такої слави, ми не хотіли світової уваги і підтримки такою ціною, ми не обирали цей шлях! Рашистські виродки вдерлися на нашу Батьківщину і не залишили нам вибору…

Чесно кажучи, я щиро радію такому воз'єднанню українського народу. Споглядаючи на прогресію у співпраці та комунікації, точно знаю, що перемога за нами і вона вже близько!

Наша громада теж якісно змінилася. Люди стали іншими. Ми почали цінувати елементарні, здавалося б, речі – вода в крані, світло, тепло, продукти в магазині. А найголовніше – тишу і спокій, хай і відносний. Ми часто молимося, намагаємося менше сперечатися. Ми телефонуємо рідним та знайомим з однією єдиною метою – дізнатися чи в них тихою та мирною була ніч, чи спокійний ранок…

Наша згуртованість і велике бажання допомагати країні та її Захисникам у боротьбі з російськими вбивцями, підштовхує нас до рішучих дій, до волонтерства, до співпраці та взаємодопомоги. Наша громада наразі активно працює над вирішенням гуманітарних потреб переселенців та мешканців громади, що належать до категорії соціально незахищених верств населення.

Ми продовжуємо забезпечувати стабільну діяльність усіх сфер громади: комунальної, торгівельно-економічної, соціальної, медичної та освітньої. Ми тісно співпрацюємо з різними установами Житомирської військової адміністрації, нашими депутатами, старостами округів, підприємцями, волонтерами. Ми відкриті до діалогу з тими, хто потребує допомоги і тими, хто може запропонувати свою співпрацю.

Ми якісно і швидко, в умовах воєнного стану, вирішуємо найбільш нагальні потреби. Наші Захисники і вдень, і вночі боронять нашу громаду від просочення диверсантів та інших ворожих підступів. Ми працюємо, щоб підтримувати економіку країни. І за це я щиро дякую кожному з Вас.

Знаю, ворога чекає поразка! Тримаймося! З нами Бог! Єднаймося! Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь