Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 24.03.2022 10:09
Кількість переглядів: 336

Шановні мешканці громади!

Сьогодні місяць! Місяць незламності та нескореності Українського народу у війні проти жахливого окупанта й супостата. Місяць кривавої боротьби, смертей та страждань, які завдав цей рашистський ворог! Уже місяць ми змушені жити по-новому!

Увесь цей час ми разом допомагали нашим Захисникам, ми укріплювали позиції, забезпечували життєдіяльність громади! Сьогодні ми активно допомагаємо переселенцям та сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах. Я вдячний кожному і кожній з Вас за вашу стійкість, зібраність і готовність допомогти! Я вдячний за вашу самосвідомість, розуміння ситуації, згуртованість та всебічну комунікацію.

Я вдячний нашим підприємцям, депутатам, членам виконкому, працівникам установ, організацій, волонтерам, лікарям, вчителям та усім іншим за співпрацю у такий складний час, за посередництво у отриманні гуманітарної допомоги. Просто за те, що сьогодні кожен не сам по собі, а усі разом, до однієї мети!

Усі навколо кажуть, що світ пишається і надихається українцями. Та, здається, ми й самі почали собою пишатися, пробудивши у своїх душах приспану козацьку відвагу, силу духу та прагнення жити вільно!

Згадуючи перші дні війні, певну нестабільність та недостатню інформативність, недосвідченість і невпевненість у кожному наступному дні, неспокій, страх та паніку, сьогодні можна з впевненістю констатувати, що ми гідно несемо варту на нашому фронті. Ми надійний, а головне стабільний тил. Дійсно, усе змінилося, але ми працюємо. Щиро дякую Вам усім за це! Разом ми неодмінно переможемо! Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь