Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Гуманітарна допомога мешканцям громади під час війни

Дата: 24.03.2022 15:51
Кількість переглядів: 827

Пулинська селищна рада від початку війни росії проти України активно долучилася до допомоги нашим Захисникам та найбільш уразливим категоріям населення. Крім цього, продовжує працювати над питаннями надання допомоги сім'ям переселенців, котрі приїздять з територій, де відбуваються бойові дії, а також соціально незахищенним верствам населення. 

Для того, щоб кожна родина у цей складний час була захищена та отримувала необхідну допомогу, керівництво громади активно співпрацює з керівництвом Житомирської районної військової адміністрації, волонтерами, релігійними організаціями тощо. Також до всебічної підтримки тих, хто її потребує залучаються селищні депутати  і небайдужі жителі громади. 

Завдяки спільним зусиллям, сьогодні ми маємо дитячий та дорослий одяг, взуття, іграшки для дітей, продукти харчування, дитяче харчування, засоби гігієни, медикаменти тощо.

Відзначимо, що отримані медичні препарати, вже передані до 6 відділу ЖРТЦК та СП та КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради. Крім того, щоденно формуються та надаються продуктові набори, одяг та інші засоби тим мешканцям громади, які їх потребують.

Віримо, що разом переможемо! Тримаймося! Все буде Україна!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь