Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 23.03.2022 09:18
Кількість переглядів: 498

Шановна громадо!

Героїчне протистояння незламного і вільного народу України триває вже 28 добу. Жоден із нас не знає, коли точно закінчиться ця кривава війна, коли діти зможуть спокійно гратися на дитячих майданчиках, ходити до школи чи в садок, коли українська земля перестане здригатися від ракет та бомб, коли кожен Захисник повернеться додому, коли ми почнемо жити. Жити так, як завжди мріяли! Ми не знаємо дати, проте відчуваємо, що буде це зовсім скоро!

Ці 4 тижні війни принесли нам стільки горя, що вистачить на десятки років. Ніхто не заслужив померти від брудної російської руки! Ніхто не заслужив цих страждань. Ми не обирали цей шлях! Та зараз ми самі пишемо свою історію, кожен окремо і усі разом! Багато наших Захисників віддали найдорожче – власне життя за майбутнє України, за наше майбутнє!

Сьогодні вкрай важливо триматися! Важливо допомагати і підтримувати один одного. Важливо не говорити, а діяти! Попереду ще нелегкий довгий шлях! Тому запасаймося терпінням і глибокою надією! З молитвою і щирою вірою у наше світле майбутнє починаймо кожен новий день.

Кожен день, котрий ми маємо, щоб бути корисними, щоб доєднатися до війни на своєму фронті, ми будемо працювати та боротися як тільки можемо, як тільки вміємо. Боротимемося стільки, скільки буде потрібно аж до самої перемоги.

Будьмо єдині! Разом переможемо! Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь