Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Розкажи мені» – онлайн-платформа безкоштовної психологічної допомоги

Дата: 19.03.2022 11:03
Кількість переглядів: 398

27 лютого почала працювати платформа психологічної допомоги «Розкажи мені». озкажи мені" — це безкоштовна інтернет-платформа для психологічних консультацій. Команда платформи допомагає усім, хто потребує емоційної підтримки, консультації та допомоги у зв’язку зі швидкими змінами, що наразі відбуваються у економіці, соціумі та житті кожної людини.

 

На Платформі працюють лише кваліфіковані спеціалісти, які послуговуються методом когнітивно-поведінкової терапії (КПТ), що є однією з найпоширеніших форм психотерапевтичної допомоги людям з різними психологічними проблемами. З ними можна відверто обговорити ситуації, що вас турбують. Усе, що пацієнти розказують психологу, залишається тільки між ними.

Платформа розроблена та створена Інститутом когнітивного моделювання, є безкоштовною та працює цілодобово.

Психологи зізнаються, що лише за два перші тижні війни безкоштовні онлайн-консультації психологів і психотерапевтів отримали вже понад 2 тисячі українців. По допомогу звертаються дорослі, підлітки та батьки. Зокрема, для дітей створили ілюстровану терапевтичну казку, яка допомагає зберегти віру в перемогу добра над злом.

Як отримати безкоштовну психологічну допомогу?

  1. Щоб отримати допомогу, потрібно лише коротко описати свій запит і залишити заявку на сайті tellme.com.ua
  2. Далі за вашим запитом модератори платформи підберуть спеціаліста і він якнайшвидше зв'яжеться з вами. Консультації проводяться безкоштовно у режимі онлайн.

Крім цього, команда Інституту когнітивного моделювання у співпраці з кафедрою медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії Національного університету ім. Богомольця й фахівцями проєкту «Друг» розробили Бот першої психологічної допомоги.

Бережіть себе! Збережемо Україну!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь