Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 22.03.2022 09:15
Кількість переглядів: 620

Шановна громадо!

Розпочалася двадцять сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Це надзвичайно тяжкі для кожного з нас дні, проте події кожного наступного дня наближають нас до вистражданої перемоги. До миру у нашій державі та в усьому світі!

Усі ці жахливі дні війни українці демонструють небачену єдність, стійкість та принциповість. Ми з вами щоденно підтримуємо наших оборонців, котрі захищають громаду від рашистських орків, приймаємо і надаємо необхідну допомогу переселенцям, забезпечуємо безперебійне функціонування громади, залучаємо підтримку спонсорів, волонтеримо, навчаємо дітей, лікуємо людей… Ми працюємо! Працюємо, щоб забезпечити стабільність і перемогти на нашому спільному фронті!

Закликаю Вас бути далекоглядними! Прошу не забувати про оплату комунальних платежів, якщо маєте таку можливість! Прошу відмінно виконувати свою роботу, зберігати спокій та тверезий розрахунок, раціонально використовувати власний час, не розпорошуючись на суперечки та агресію. Нагадую, що відкрито рахунок для благодійної допомоги нашим військовим та переселенцям. Пам’ятайте про святий обов’язок кожного українця у такий час – допомагати, наскільки це можливо, наскільки вистачає сил!

На сьогодні ситуація у нашій громаді стабільна: мешканцям забезпечені комфортні умови проживання, є світло, водопостачання та водовідведення, можливість придбати необхідні товари, ліки та пальне за доступними, більш-менш стабільними, цінами, працюють банки, лікарні, ЦНАП та інші важливі організації, котрі задовольняють потреби громадян! Однак це не означає, що можна розслабитися та забути про криваву війну! Ми мусимо бути напоготові!

Прошу не забувати про заборону продавати та вживати алкогольні напої, дотримуватися комендантської години, забезпечити світломаскування власних домівок, з розумінням ставитися до перевірки документів та транспортного засобу на блокпостах, повідомляти про незнайомих, підозрілих людей…

Крім цього, застерігаю Вас від спалення сухої трави та листя, яке є надзвичайно шкідливим для здоров’я людей та екологічного стану довкілля, а також передбачає накладання адміністративних штрафів від 340 грн до 1700 грн. Нагадую також, що під час воєнного стану навмисний підпал сухої трави та листя розцінюється як диверсія.

Бережіть себе! Будьте пильними! Слава Україні! Слава українським Захисникам! Вічна пам'ять полеглим Воїнам та невинно убієнним у цій кривавій російській війні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь