Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

22 березня – день великого весняного прибирання у Пулинській громаді

Дата: 21.03.2022 10:46
Кількість переглядів: 289

Шановні мешканці громади, працівники різних установ, підприємств, організацій, власники домогосподарств закликаємо Вас долучитися до масштабного весняного прибирання громади, закріплених за вами територій, прилеглих ділянок, парків, вулиць, зон відпочинку та інших місць, котрі потребують очищення!

Завтра, протягом усього дня, просимо кожного доєднуватися до акції і очищати від сухого листя, гілок, іншого сміття території навколо магазинів, різних установ, власних будинків тощо! Беріть необхідний реманент і, разом з рідними, друзями, колегами чи самостійно, виходьте на вулиці для індивідуального або колективного прибирання, радійте новому прекрасному дню і створюйте комфорт навколо себе!

Від початку війни ми всі навчилися бути принципово єдиними і зібраними! Ми навчилися комунікувати і об’єднуватися! Ми навчилися самоорганізовуватися! Віримо, що ці навички лишаться у нас і для вирішення щоденних проблем у мирний час, після нашої перемоги!

Сподіваємося, що така форма роботи сприятиме певному емоційному розрядженню та самовідновленню, налагодженню міжособистісного офлайн-спілкування, допоможе відволіктися від щоденних новин, від напруження, інформаційної залежності та, заразом, прикрасить ваші домівки, прилеглі території, наші вулиці, парки, заліснені території і неймовірні водні краєвиди весняним подихом життя!

Хай ледь помітні зелені паростки весняної травиці, пташиний спів і теплі соняні промені надихають Вас і заряджають енергією для боротьби проти окупанта! В єдності наша сила! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь