Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 20.03.2022 09:11
Кількість переглядів: 284

Шановні мешканці громади!

Ранок кожного з нас починається з молитви-вдячнсті до Бога та наших Захисників за новий день, за можливість дихати вільно і почуватися свобідно! Весняне сонце і дзвінкій пташиний спів у перемішку з ранковими новинами, добрими і не дуже, загартовують наш дух, породжують небачене бажання перемоги, насичують нас новою силою, вірою та бажанням зробити усе можливе, аби ця жахлива війна скінчилася, а вороги наші розсипалися на попіл!

Шановна громадо! Усі ми – українці проходимо найскладніше і найстрашніше випробування у нашому житті, нашій історії, захищаючи найдорожче – нашу Батьківщину! Нам тяжко та ми повинні триматися! Ми повинні боротися!

Допомагаймо один одному! Підтримуймо наших Захисників! Захищаймо нашу громаду і нашу державу! Разом переможемо! Разом відбудуємо кожен клаптик землі, на який вдерлися хижі рашистські звірі! Пам’ятайте, наша боротьба за життя!

Молімося, щоб усі дружні європейські країни, врешті, прийняли вагоме рішення і закрили наше небо від ракет та літаків, котрі вбивають наших дітей, нищать нашу інфраструктуру, несуть смерть, розпач, біль та лишають глибокі шрами у душі! Слава Україні! 

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь