Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ТОВ «Житомиргаз Збут» просить клієнтів розраховуватися за спожитий газ

Дата: 18.03.2022 10:49
Кількість переглядів: 545

ТОВ «Житомиргаз Збут» просить клієнтів розраховуватися за спожитий газ. Адже кожна сплачена гривня – це гарантія подальшого забезпечення газом українців та сплачені податки на підтримку економіки України.

«Розуміючи надзвичайну важливість того, щоб усі українці отримували блакитне паливо, ми докладаємо максимум зусиль. Компанія постачає газ у повному обсязі всім клієнтам без винятку, навіть тим споживачам, які зараз не мають можливості сплатити за газ. Щоб ми й надалі могли продовжувати газопостачання, закликаємо усіх, хто має таку можливість, продовжувати сплачувати рахунки. Тим самим ви допомагаєте людям, які через війну такої можливості не мають», – про це повідомляється на сайті компанії.

У березні, попри військові дії, паперові рахунки надійдуть практично всім споживачам ТОВ «Житомиргаз Збут». Просимо з розумінням поставитися, якщо паперова квитанція не буде доставлена до клієнтів, які проживають у найбільш гарячих точках. Інформація для оплати за спожитий газ вже є у viber-боті ТВІЙ ГАЗЗБУТ та Особистому кабінеті споживача.

У ці складні часи ми робимо все можливе, щоб ви не наражали себе на небезпеку. Тому, ТОВ «Житомиргаз Збут» разом із нашими платіжними партнерами, досягли встановлення комісії при оплаті за газ через онлайн-сервіси – 0%. Тепер сплачувати онлайн за газ не тільки безпечніше, а й вигідніше.

Ось ті самі сервіси, які можна використати для сплати за газ без комісії:

- кнопка «Сплатити за газ» на нашому сайті: ztgaszbut.com.ua

- viber бот ТВІЙ ГАЗЗБУТ http://surl.li/bmtjn

- клієнтські сервіси 104.ua

Ця війна об’єднала всіх українців і вкотре нагадала про важливість підтримувати один одного. ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", продовжує сумлінно нести свою варту!

Працюємо кожен на своєму фронті! Бережіть себе та близьких! Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь