Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Гуманітарна допомога для переселенців та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 17.03.2022 15:06
Кількість переглядів: 476

Шановна громадо, зараз наше життя зовсім не схоже на те, яке було до 24 лютого 2022 року. Ця нещадна війна змусила жити по-новому! Вона змінила наші думки, переживання, цінності та базові потреби, навчила цінувати те, що маємо. Навчила цінувати один одного та власне життя. Ми стали ще більш відкритими і добрими до друзів та нещадними до ворогів. Єдине, що лишилося незмінним – бажання допомагати тим, хто цього потребує.

Пулинська селищна рада від початку війни росії проти України активно моніторить потреби найбільш незахищених соціальних груп у нашій громаді та всіляко їм допомагає. Крім того, долучається до волонтерської роботи у підтримці місцевих оборонців.

Нині допомоги потребують, окрім інших, ще й сім'ї, котрі, рятуючись від кривавої руки війни, переселилися до нашої громади.  Звичайно, Пулинська громада відкрита для допомоги тим людям, які через війну втратили усе, що мали.

15 сімей переселенців, а це 36 осіб, серед яких є пенсіонери та діти віком до одного року, а також 20 сімей, що відносяться до категорії соціально незахищених верств населення, отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Крім цього, селищна рада допомагає також з одягом, засобами гігієни, памперсами та іншими необхідними товарами.

Допомога кожного з нас для цих людей надзвичайно важлива. Лише разом ми зможемо вистояти! Це наша формула перемоги!

Зараз нам тяжко, та комусь ще тяжче! Ми повинні про це пам’ятати! Ми повинні відчути, що зараз усі українці – це велика сім'я, яку переповнює відчуття страху і невимовного болю через те, що відбувається. Сьогодні найменше, що ми можемо зробити для тих, хто безпосередньо перебував в епіцентрі війни – це гуманітарна допомога! І ми це робитимемо! Робитимемо стільки, скільки буде необхідно. Аж допоки кожен не стане самодостатнім!

Тримаймося! Все буде Україна!

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь