Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 17.03.2022 10:12
Кількість переглядів: 423

Шановні мешканці громади!

Щоденно, прокидаючись вранці, кожен з нас мріє почути заповітне: «Війна закінчилася!». Ми неодмінно почуємо це разом зі словами «Ми перемогли!» Та до того часу, ми мусимо бути сильними,  мусимо триматися, мусимо працювати і забезпечувати життєдіяльність нашої громади і країни!

Вчора виступ нашого Президента викликав шквал емоцій у сенаті, увесь цивілізований світ, врешті, пробудився і отямився! Віримо, що їх дії будуть належними! Адже сьогодні ми, українці – еталон свободи, демократії, єдності та незламності! Саме сміливість нашого великого народу, котрий відважно боронить свою землю від підлого нелюда та людиноненависника, жертвуючи власним життям, захлинаючись у сльозах і стражданнях, об’єднав увесь світ.

Дорога громадо! Наша держава, усі ми переживаємо дуже тяжкі часи! Ми невільно стали свідками великих змін та еволюції! Ми й самі стали іншими!

Сьогодні звертаючись до Вас, хочу закликати і далі допомагати нашим оборонцям тримати стрій! Кожен скільки може, скільки вважає за потрібне! Ми усі робимо це щоденно і робитимемо до перемоги! За це щира вдячність кожному!

Ви знаєте, що Постанова Кабінету Міністрів України від 05 березня 2022 року № 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» забороняє нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість, утворену за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги; припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі на період війни.

Проте, нині прошу Вас не забувати про оплату комунальних послуг. Якщо маєте  таку можливість – платіть! Перш за все – це маленький вклад у відносну економічну стабільність нашої громади та країни! А зараз це на часі! По-друге – це заробітна плата для комунальників, які на сьогодні працюють, не покладаючи рук, забезпечуючи нас світлом, теплом, водопостачанням та водовідведенням! По-третє – це кошти на придбання паливно-мастильних матеріалів та оплату електроенергії для безперебійного функціонування нашої комунальної системи.

Закликаю Вас бути розсудливими та далекоглядними! Підтримуйте один одного, нашу громаду, нашу незламну країну і її нездоланних воїнів, відважних Захисників! Я щиро дякую кожному Герою Світла, котрий нищить оскаженілих окупантів! Дякую кожній матері, котра виховала патріота, самовідданого громадянина і чесну людину!

Слава Україні! Слава її Захисникам! Вічна пам'ять невинно убієнним у цій кривавій путінській війні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь