Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Результати моніторингу аптечних закладів Пулинської громади!

Дата: 16.03.2022 17:07
Кількість переглядів: 650

Шановні мешканці громади! Пулинська селищна рада спільно з Пулинським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області провели моніторинг забезпечення медикаментами аптечної мережі Пулинської громади. Крім цього, дослідили дотримання суб’єктами господарювання чинного законодавства, що стосується цінової політики у аптечних закладах Пулинської громади.

У результаті перевірки вдалося з’ясувати, що ліки за Програмою «Доступні ліки» на даний час можна придбати у відділеннях аптек «Первоцвіт-фарм», що розташовані у приміщеннях КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Лікарня». Працівники аптек повідомили, що у п’ятницю система дала збій (аптека «Первоцвіт-фарм, що знаходиться у приміщенні поліклініки), тому виникли проблеми з видачею ліків за цією Програмою. Наразі таких проблем немає!

Нижче прикріплюємо документ з переліком медикаментів, що підлягали моніторингу, та їх ціною у різних аптечних закладах нашої громади. Зазначимо: ціни встановлені відповідно до вимог законодавства!

Крім цього, з працівниками аптечних установ поспілкувалися про дотримання етичних норм при обслуговуванні людей, з урахуванням воєнних реалій! Закликали, за можливості, уникати суперечок та конфліктних ситуацій! Про це просимо і покупців!

Результати моніторингу цінової політики в аптечній мережі Пулинської громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь