Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щодо реєстрації на Платформі допомоги!

Дата: 16.03.2022 16:53
Кількість переглядів: 489

Шановні мешканці громади, Пулинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує, що  Держпродспоживслужба спільно із командою Banza, за сприяння Офісу Президента України та профільних ЦОВВ, запускає централізовану Платформу для управління процесами отримання, надання, оформлення, розподілу і контролю за цільовим використанням гуманітарної допомоги.

Платформа  допомоги – це сучасна система, яка є своєрідним містком між виробником продукції та споживачем. Тобто, виробники можуть вказувати на наявність тієї чи іншої продукції, а споживачі (магазини, торгові мережі, переробники) залишати заявки на потребу у тих чи інших товарах.

Платформою передбачений автоматизований прийом і співставлення запитів та пропозицій щодо допомоги. Це означає, що система автоматично аналізуватиме заявки та «зводитиме» клієнтів за їх потребами.

Що означає реєстрація на платформі?

Це означає, що виробники/переробники продуктів харчування, фермерські та сільськогосподарські підприємства, транспортні компанії, магазини та торговельні мережі, волонтери та фізичні особи можуть запропонувати гуманітарну, медичну, фінансову, сервісну, добровільну особисту чи майнову допомогу або вказати на необхідність отримання такої допомоги.

Крім цього, Платформа надає інформацію щодо виробництва, реалізації, транспортування товарів, а також послуг з логістичної та волонтерської діяльності. В режимі онлайн можна відслідкувати терміни та статуси виконання завдань, отримати всю необхідну аналітику для скорочення термінів доставки гуманітарних вантажів тим, хто потребує цього найбільше. Окрім іншого, це прискорить процес прийняття рішень, зекономить державні кошти та зробить процес прозорим.

Для того, щоб долучитися до Платформи допомоги, необхідно заповнити анкету учасника за посиланнямhttps://forms.gle/qeezKEVAaUW95MZQ7.

P.S. Інструкція з посиланням для реєстрації додається.

Загальна інструкція для реєстрації на Платформі допомоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь