Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 16.03.2022 09:38
Кількість переглядів: 336

Дорога громадо!

Триває третій тиждень з моменту повномасштабного вторгнення росії на нашу територію! Триває третій тиждень нещадної війни, що забирає найцінніше – життя! Життя наших дітей, жінок, наших Захисників,  котрі за покликом серця стали на захист Батьківщини!

За цей час у кожного з нас багато що змінилося… Єдиним для усіх лишилося бажання перемогти окупанта, агресора, фашиста!

Ця війна докорінно змінила і нас самих. Українці згадали, що таке допомагати, що таке разом, що таке єдині, що таке до кінця, до перемоги! Нині увесь світ дивується нашій дружності і відвазі, хоробрості і милосерді, доброті і самопожертві! Здається, такого ніхто не очікував! Сьогодні немає «моя хата скраю…», сьогодні – мій дім скрізь! Дім кожного – це Україна!

Ви знаєте, що понад 2 млн осіб, рятуючись від війни виїхали за кордон! Значна частина була переміщена на Захід країни! Разом з тим, проблема розміщення осіб з територій, де тривають активні бойові дії, наразі актуальна!

Наша громада також готується приймати українців, котрі змушені тікати від війни! Щиро вірю, що кожен з Вас також відгукнеться і запропонує свою допомогу у такий час! Дякувати Богові, ми не бачили тих страшних руйнувань наживо, не чули тих нещадних вибухів та залпових черг, не бачили тих сліз і крові… Тому вважаю, що святий обов’язок кожного з нас допомогти тим, хто цього потребує! Сьогодні ми усі повинні ділитися тим, що маємо! Ділитися і нічого не вимагати навзамін! Ми повинні допомагати і бути єдиними! Саме у цій допомозі і руці підтримки – наша найпотужніша зброя, яку окупант не може ані знищити, ані подолати!

Разом з тим, прошу кожного з Вас повідомляти старост та селищну раду про усіх осіб, котрі переїхали у нашу громаду від початку війни. Немає значення чи це ваші родичі, знайомі, друзі чи просто «нові» люди на селі – прошу повідомляти. Це необхідно, аби вести облік таких людей та, за можливості, допомагати їм!

Впевнений, що ваші великі серця, щирі помисли та бажання допомогти, спонукатимуть вас до підтримки цих людей, наших земляків, котрі через військове вторгнення втратили абсолютно усе! Будьмо українцями! Проявімо гостинність! Допоможімо кожному настільки, наскільки вистачить сили! Разом переможемо! Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь