Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 15.03.2022 10:00
Кількість переглядів: 319

Дорогі мешканці громади!

Наше життя кардинально змінилося рано-вранці 24 лютого 2022 року… Ніхто навіть у найжахливішому сні не міг уявити, що війна прийде до нас, що вибухи, сирени, численні жертви і масштабні руйнації стануть нашою реальністю… Ми цього не хотіли! Та підступний ворог, що іменував себе не лише «сусіднім», а й «братнім» народом розпочав війну, прийшов на нашу рідну землю і почав нищити усе довкола…

Одного ранку усі ми стали іншими! Ми стали справді єдиними, ми всі пробудили у собі відчуття патріотизму, справедливості і бажання лишатися вільними! Ми згуртувалися і почали захищатися! Наші Збройні Сили, наші оборонці, лікарі, волонтери – усі українці почали боронити країну, свої населені пункти, свої домівки. Ми довели і собі, і усьому світові, що заслуговуємо називатися європейською країною, в якій проживають Незламні та Непохитні Люди!

У всіх нас одна мета: прогнати окупантів та відродити нову Україну! І ми це зробимо! Ми вже це робимо!

Тож друзі, прошу кожного з Вас не розслаблятися та не втрачати пильності! Діймо рішуче! Працюймо разом! Робіть усе від вас залежне, допомагайте нашим оборонцям, хто як і скільки може, виконуйте свої посадові обов’язки, волонтерте, залучайте підтримку інших, комунікуйте, знищуйте ворога на інформаційному фронті, слідкуйте за новинами, будьте активними та свідомими, виконуйте свою роботу по-совісті і в рамках закону, моліться і вірте у нашу перемогу!

Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь