Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови до мешканців громади!

Дата: 14.03.2022 10:51
Кількість переглядів: 186

Шановні мешканці Пулинської громади! Вже 19-й день поспіль загарбники, котрі називають себе «визволітєлями», нищать нашу країну, вбивають мирних мешканців, дітей, грабують будинки та магазини, намагаються підкорити наш народ, тиснуть і фізично і психологічно! Але усі ці дні наші Захисники та кожен українець борються і доводять усьому світові, що цього не буде! Не буде ніколи! МИ ПЕРЕМОЖЕМО! Неодмінно!

Сьогодні я щиро дякую кожному із Вас, хто на своєму фронті боронить нашу громаду і Батьківщину! І вкотре повторюю: внесок і допомога кожного, бодай найменша, надзвичайно важлива! А ще не менш важливим є стабільність та взаєморозуміння!

Нині хочу звернутися до підприємців! Перш за все, дякую, що мешканці нашої громади можуть придбати усі необхідні продукти, медикаменти, засоби гігієни тощо. Вдячний, що кожен з вас працює! Вдячний, що усі ви залишилися на місцях!

Та разом з тим, закликаю Вас не спекулювати на війні та дотримуватися Постанови Кабінету Міністрів України № 223 від 06 березня 2022 року щодо регулювання цін на товари першої необхідності! Прошу встановлювати надбавку на продукти у межах допустимих норм!

Також звертаюся до власників аптек, які функціонують на території громади, з проханням діяти у рамках закону та не збільшувати ціну на медикаменти.

Певна річ, кожен з нас розуміє, що НЕЗНАЧНЕ ЗДОРОЖЧАННЯ цін пов’язане зі збільшенням ціни при закупівлі товарів. Зараз мова про СВІДОМЕ завищення цін на найбільш затребувані продукти харчування, медикаменти, пальне. Пам’ятайте: ми все бачимо і все фіксуємо, щоденно! Прошу, лишайтеся людьми і захищайте свій економічний фронт гідно!

У той же час висловлюю щиру вдячність тим підприємцям, котрі не лише працюють по-совісті, а й всіляко допомагають нашим оборонцям! Вірю: разом переможемо!

Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь