Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови до мешканців громади!

Дата: 11.03.2022 09:15
Кількість переглядів: 218

Дорога громадо! Ми разом з усією країною продовжуємо боротися з ворогом! Ми працюємо на благо нашої громади! Ми укріплюємося! Наші Захисники боронять наші території, стоять на варті нашого спокою! Усі готові!

На сьогодні, дякувати Богу, у нас є світло, водопостачання та водовідведення, працюють магазини, аптеки, лікарні та інші підприємства. Ми слідкуємо за змінами на ринку цін та намагаємося, у межах наших повноважень, їх контролювати!

Ми продовжуємо підтримувати наших оборонців! Ми забезпечуємо їх провізією, плетемо маскувальні сітки, передаємо медикаменти тощо.

Розмовляючи з ними, вкотре переконуюся, що жоден диверсант не прослизне повз. Бажання перемоги і справедливості – єдине чого вони, чого всі ми,  хочемо сьогодні!

Я знаю, що Ваші ранки починаються словами подяки Господу та нашим Захисникам за новий день, що Ваші вечори – це молитви за збереження життя наших героїв, що Ваші дні – це суцільні сподівання і віра в перемогу… Мої також!

Пам’ятаймо: це станеться, обов’язково! Одного ранку ми прокинемося і почуємо заповітне: «Війна скінчилася, друзі! Ми перемогли!» А доти ми будемо наполегливо працювати, кожен на своєму фронті, будемо допомагати, волонтерити та захищати, будемо молитися і вірити!

Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь