Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 10.03.2022 08:57
Кількість переглядів: 224

Дорога громадо! Ворог продовжує нищити наші будинки, школи, церкви, пологові будинки, аеропорти, інфраструктуру… Таким чином, він намагається зламати нас морально, посіяти паніку та страх. Він очікує на наші хаотичні, необдумані дії та вчинки. Та ниці орки знову помиляються! Зараз ми як ніколи єдині! Вони ніколи не зможуть викорінити наше вміння жити вільно, боротися сміливо та самовіддано.

Сьогодні, як і всі ці страшні дні, прошу вас вірити. Вірити в наші ЗСУ, наших Захисників, медиків, волонтерів, «закордонних друзів», керівництво. Ми обов’язково переможемо! Ми не здамося і не програємо, битимемося до кінця. Бо ми українці – «вольний» народ!

Я знаю, що ці 15 днів видаються безкінечними, та зараз не час себе жаліти, не час плакати, не час бути в депресії… Зараз час працювати! Працювати, не покладаючи рук! Працювати, щоб наша держава мала сили боротися!

Закликаю Вас раціонально використовувати свій час! Якщо ви маєте роботу – будь ласка, працюйте. Це і буде ваш рубіж оборони Батьківщини! Не забувайте про наших оборонців, котрі стоять на варті безпеки нашої громади і потребують вашої всебічної підтримки! Пам’ятайте про інформаційний фронт війни! Не допомагайте ворогу своїми необдуманими дописами чи поширеною інформацією. Байдуже, що хтось вже поширив інформацію, яку не варто було – ви її не перепощуйте! Закликайте НАТО і інші країни закрити небо над Україною!

Припиніть засуджувати тих, хто виїздить за кордон, тих, хто лишається тут, тих, хто стоїть в обороні чи тих, хто знаходиться вдома, тих, хто працює, хто користується різними соціальними послугами, хто є волонтером та тих, хто тримається осторонь! Прошу, лишайтеся людьми, допомагайте один одному, слідкуйте за своїм психічним та ментальним здоров’ям! Пам’ятайте: кожен робить свій вибір і йому з цим жити! Борімося і ми поборемо!

Слава Україні!

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь