Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 09.03.2022 08:47
Кількість переглядів: 167

Дорогі мешканці громади! Вже чотирнадцятий день поспіль наша мужня армія, наші сміливі оборонці захищають країну від лютого ворога! Боронять наші кордони, не поступаючись жодним сантиметром рідної Батьківщини!

За цей час Україною, деякими її регіонами, пройшла неначе чорна навала, яка нищить і руйнує усе на своєму шляху! Чотирнадцятий день поспіль ми, прокидаючись вранці, дякуємо Богу і нашим Захисникам за новий день, щовечора в молитві благаємо тиші і спокою, захисту наших воїнів, справжніх воїнів світла… Дивимося новини, здригаємося від сирен, постійно контактуємо з людьми із різних регіонів, аби переконатися, що всі пережили ніч!

Ми вже не звертаємо увагу на дні тижня, на свята, здається, це все один великий, безкінечний день. День війни!

Ми тримаємося! Ми обороняємося! Ми захищаємося! Підтримуємо один одного! Ми віримо у справедливість! Ми віримо у законність і нашу перемогу!

Дорога громадо, розумію, що з кожним новим днем стає все важче, що сили на межі, що фізична і моральна втома, психологічний дисбаланс даються взнаки…Та ми повинні бути сильними! Запевняю, що зі свого боку ми робимо усе можливе і неможливе для захисту нашої громади! Всі рішення приймаються виважено і швидко! Наші хлопці – наш надійний тил і оборона, не заплющують очей, аби ворог не пробрався вглиб громади! Тож прошу усіх вас і надалі злагоджено працювати, допомагати нашим оборонцям і вірити, що ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! Слава Україні! 

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь