Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги аграріїв! Щодо відстрочки від призову на військову службу через посівну!

Дата: 09.03.2022 10:42
Кількість переглядів: 318

Шановні аграрії Пулинської громади! У 2022 році надважливим завданням є забезпечення країни продовольством, тому  важливим працівникам в АПК буде надана відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час. 

Міністр АПК Роман Лещенко наголосив:

«Я звертаюся до кожного аграрія, до кожного, хто задіяний у сільскогосподарській, рибній, тваринницькій галузях. Ви — армія, яка зможе вистояти, ви — наша надія. Уряд запровадив бронювання військовозобов’язаних. Аграрні підприємства та виробники продовольства – подавайте на Мінагрополітики списки критично важливих працівників, яким буде надана відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час».

Тому, на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2022 року №194 «Деякі питання бронювання військовозобов'язаних в умовах правового режиму воєнного стану» та з метою своєчасного проведення комплексу весняних-літніх польових робіт просимо аграрні підприємства подати до 11 березня 2022 року у Пулинську селищну раду списки критично важливих працівників, яким буде надана відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час.

Важливо: Лист має містити ексель-таблицю, яку ви можете завантажити тут.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь