Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 08.03.2022 09:42
Кількість переглядів: 217

Дорога громадо! Сьогодні, за традицією, я звертався б до наших неймовірних жінок зі словами вітання з Міжнародним жіночим днем! Та, цьогоріч, світле весняне свято ворожі нелюди розфарбували кров’ю сотень невинно убієнних, змочили сльозами дітей та жінок, залляли брудними градами і нещадними ракетами, заполонили їдким димом, криками і кулеметними чергами…

Ці звірі будуть відповідати і перед Богом, і  перед людьми за все те зло, приниження і горе, яке вони приносять разом із своїм «спасєнієм»…

Дорогі жінки, спасибі Вам, що у такий складний час Ви лишаєтеся надійним тилом для своїх чоловіків – наших оборонців! Спасибі, що щоранку готуєте для них їжу, фасуєте медикаменти, збираєте та передаєте теплі речі, плетете маскувальні сітки… Спасибі, що завжди підбадьорюєте словом, жартом, окриляєте посмішкою. Спасибі, що більше не сперечаєтеся, не ображаєтеся на брак проведеного разом часу. Спасибі, що ВИ ПРОСТО Є!

Наші Захисниці, провісниці світла на землі, дякую, що стоїте пліч-о-пліч з чоловіками на цій війні, бороните край від окупантів, нищите ворожих орків, захищаючи найдорожче – своїх дітей та неньку Україну. Ви – не берегині сімейного вогнища, ви і є саме вогнище, яке зігріває теплом і любов'ю рідних та нещадно спалює ницих ворогів.

Дорогі наші, щиро бажаю Вам більше не плакати, не хвилюватися, не втрачати близьких, не боятися і не втікати… Бажаю просто жити… щасливо і вільно. Всміхатися і радіти новому дню в обіймах коханого Захисника. Виховувати дітей та будувати плани! 

Будьте собою! Будьте щирими українками – вірними супутницями справжніх патріотів! Свято Жінки відсвяткуємо в день Перемоги. Слава Україні! 

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь